Steeds meer bedrijven kiezen Grafica als externe partner voor visuele communicatie. Onze persoonlijke aanpak is daarbij onze grote troef. We luisteren immers heel goed naar hun verhaal. Niet vanuit het standpunt van de expert maar zoals een ondernemer naar een andere ondernemer luistert. Het is een belangrijke voorwaarde om ons te kunnen inleven in het businessmodel van nieuwe klanten en de basis om hun bedrijfsverhaal optimaal te kunnen ondersteunen.

“ We stellen alles in het werk om onze klanten het belang aan te tonen van een geïntegreerde aanpak, waarin elk project het bedrijfsimago versterkt en het strategisch ondernemingsdoel ondersteunt. ”

Positionering

We situeren ons met Grafica tussen de traditionele reclamebureaus, die met grote budgetten multimediacampagnes uitwerken, en louter uitvoerende partners zoals drukkerijen, die te weinig tijd kunnen investeren aan advies. We houden ervan om na te denken wat de juiste vorm is en het juiste kanaal om een boodschap tot bij een doelgroep te brengen. Automatisch gaat ons advies verder dan het louter grafische en het louter uitvoerende. We stellen alles in het werk om onze klanten het belang aan te tonen van een geïntegreerde aanpak, waarin elk project het bedrijfsimago versterkt en het strategisch ondernemingsdoel ondersteunt.

Resultaat gericht

Ons werk stopt niet bij een goed plan, we willen ook resultaten zien. Ofwel voeren we zelf uit ofwel coördineren we een communicatieproject samen met een aantal partners waarin we vertrouwen stellen. Met deze aanpak hebben we de voorbije 10 jaar kmo’s en zelfstandigen geholpen maar we merken dat steeds meer grotere bedrijven gecharmeerd worden door onze laagdrempelige, kostenefficiënte en hands-onaanpak. Ze contacteren ons voor het uitwerken van concepten, huisstijlhandboeken en communicatieplannen.

Voor mij is elke opdracht die Grafica krijgt een kans om een onderneming te ondersteunen in het realiseren van zijn doelstellingen en op die manier te werken aan een duurzame vertrouwensband.

Leen Cristofoli
Zaakvoerster

Leen
Leen Cristofoli
Zaakvoerder
info@grafica-buro.be

Maak kennis met ons team

Heb je een klankbord nodig
of heb je vragen
over onze diensten?
Maak een afspraak bij Grafica.
Familiedrukwerk nodig
voor een huwelijk,
geboorte of feest?
Laat je inspireren door Bravoo.
Een grafische training
of workshop
op maat nodig?
Laat je coachen door Educa.