[:swvar:icon:2:]

Online communicatie is niet meer weg te denken. Het gemiddeld surfgedrag van onze maatschappij blijkt al snel een paar uur per dag. Dit betekent een enorme brede waaier aan kanalen en dus opportuniteiten om reclame voor jouw organisatie te voeren.

Maak een afspraak en luister hoe wij jou kunnen helpen met een nieuwe website of webshop.

  Vanaf het eerste gesprek begreep Grafica direct wat mijn wensen voor de website waren.
  Het resultaat mag er dan ook absoluut wezen!

  Pieter Moreels
  Zaakvoerder Zakenkantoor Assuco

  Niets dan positieve ervaringen met Grafica!
  Een top team van creatieve mensen die met je meedenken en kwalitatief werk afleveren.

  Saskia Monseur
  Zaakvoerder SheEO
Website & Webshop

Een website maken is niet moeilijk maar de vraag is: hoe ga je de juiste klanten aantrekken met jouw website? Door onze jarenlange ervaring weten we dat een goeie structuur dé basis is voor een sterk online verhaal. Mogelijks starten we met een adviesplan voor een duidelijke structuur alvorens we aan het design starten. Alles gebeurt in nauw overleg. Bij de oplevering geven wij een opleiding met toegang tot het héél gebruiksvriendelijk CMS systeem. De service na verkoop is voor ons van enorm belang. Je kan zelf jouw website aanpassen maar wij staan ook ter beschikking om jou te helpen. Een goede site is er één in beweging, mee met de groei van jouw organisatie.

Sociale media service

Jouw sociale media kanalen onderhouden met mooie content, daarvoor kan je bij Grafica terecht.
Het succes van zo een samenwerking zijn onze vier maandtrajecten waarbij wij adhv. een duidelijke planning de inhoud en de frequentie bepalen van het posten. Wij brengen een mooi verhaal waarbij de expertise van de organisatie op een stijlvolle manier wordt weergegeven. Wij designen de berichten, verzorgen de copywriting en plaatsen deze online. Een mooie meerwaarde voor jouw onderneming. Ook voor losse acties en berichten kan je bij ons terecht.

Nieuwsbrief

Wens je naar jouw contacten een mailing te versturen dan kan je onze hulp inschakelen. Wij brengen ideeën naar voor waarbij ontwerp en copywriting nauw met elkaar verbonden zijn. Wij kunnen naast het design ook de verzending aanbieden. Bij elke mailing die verzonden wordt, ontvang je als klant een rapportering.

Digitale handtekening

Een mail versturen met een geprogrammeerde mailhandtekening zorgt voor een verhoogde professionele indruk. Wij bieden zowel het design als de programmatie ervan aan.

Online advertising

Publiceer je een online advertentie? Dan kunnen wij voor het design zorgen. Succesvol online scoren met een sterke campagne d.m.v. het gebruik van de juiste kleuren, typografie, teksten en beelden lijkt ons noodzakelijk.

Video

In onze eigen studio werken we met een blackbox concept. Maar ook opnames in het bedrijf zijn mogelijk. We zitten vooraf met het team samen om het draaiboek te bepalen om de opnamedag optimaal te benutten. Interesse om jezelf te laten interviewen in een videofragment? Informeer naar ons personal branding concept.

© 2024 GRAFICA CREATIEVE LOFT  Privacy beleid - Cookie beleid - Algemene voorwaarden