Ontwerp

Grafisch vormgeven is zoeken naar een beeld om je boodschap of het verhaal van je bedrijf of event beter in de verf te zetten. Het is een manier om de communicatie te ondersteunen die je als organisatie inzet om je merk te versterken.

  1. Triggerend en overtuigend voor de gevoeligheden van elke doelgroep
  2. Esthetisch naar vormgeving en kleurgebruik
  3. In functie van de technische eisen van het drukproces en de drager

Huisstijl en logo

Een duidelijke huisstijl vergroot de herkenbaarheid van je organisatie en versterkt je merk. We ontwerpen of herwerken je logo en bepalen de vorm en de stijl van je visuele communicatie, op een manier dat die volledig samenvalt met het DNA van je organisatie.

 

Drukwerk

We bundelen de troeven van je zaak op een creatieve manier in een aantrekkelijke brochure, folder, flyers of magazine. Om digitaal door te sturen of in kleine of grote oplages te drukken. Afhankelijk van de doelstelling bepalen we de juiste druktechniek en kiezen we het juiste papier.

Belettering

Auto- of etalagebelettering is publiciteit die opvalt. Een sterk ontwerp, dat rekening houdt met de locatie, is echter onontbeerlijk. Aantrekkelijkheid, duidelijkheid en een vleugje humor zijn ingrediënten waar we rekening mee houden.

Websites

Je kan bij ons terecht voor een website met een grafische meerwaarde. Via een eenvoudig cms-systeem kan je zelf aanpassingen doorvoeren. We helpen je ook graag met het bepalen en verzamelen van de inhoud en het structureren van de informatie.

Social media

Een advertentie of boodschap op Facebook, Instagram, Pinterest, … mist haar doel niet. Wij helpen jouw social media-accounts professioneel upgraden.

Totaalconcepten

  • Van je potentiële klanten, klanten maken
  • De band met je trouwe klanten aanhalen
  • Het juiste communicatiekanaal inzetten
  • Geïnspireerd worden naar inhoud en vorm

Eén adres voor de vorm, de inhoud.

Benieuwd naar onze communicatiemogelijkheden? 
Nood aan een klankbord?
Inspiratie bij de koffie? 

Maak een afspraak

Heb je een klankbord nodig
of heb je vragen
over onze diensten?
Maak een afspraak bij Grafica.
Familiedrukwerk nodig
voor een huwelijk,
geboorte of feest?
Laat je inspireren door Bravoo.
Een grafische training
of workshop
op maat nodig?
Laat je coachen door Educa.
Grafica BVBA     •     Gentstraat 171 bus 101 . 9700 Oudenaarde      •      055 30 31 55      •     info@grafica-buro.be      •      Hou van ons