Onze aanpak in 4 stappen

1. We luisteren

Tijdens een eerste gesprek luisteren we bij de koffie naar je vragen en naar het verhaal van je organisatie. We willen graag weten wie je wil bereiken en wat je bij je doelgroep wil teweegbrengen.

2. We inspireren en werken ideeën uit

De inhoud van je boodschap kan vaststaan maar misschien weet je nog niet in welke vorm je die wil presenteren. Is het niet duidelijk welk kanaal je best kan gebruiken.Misschien is het zelfs aangewezen om eerst te werken aan het  gezicht van je onderneming en moeten we een huisstijl of een logo ontwikkelen. Het kan ook best zijn dat je initieel idee moet bijgestuurd worden, in functie van de technische vereisten van het drukproces of de drager.

3. We zijn een klankbord

Misschien komen we tot de conclusie dat je je doel beter in een andere vorm of via een ander communicatiekanaal kan bereiken dan wat je initieel dacht. We vinden het onze taak om je, vanuit onze ervaring, op de mogelijkheden te wijzen en alternatieven te suggereren die efficiënter zijn.

4. We voeren uit en coördineren

Zodra het doel van je project duidelijk is, werken we stap voor stap naar een afgewerkt product dat helemaal samenvalt met de identiteit van je bedrijf. We ontwerpen, coördineren en zijn tijdens heel het productieproces jouw unieke aanspreekpunt.

Heb je een klankbord nodig
of heb je vragen
over onze diensten?
Maak een afspraak bij Grafica.
Familiedrukwerk nodig
voor een huwelijk,
geboorte of feest?
Laat je inspireren door Bravoo.
Een grafische training
of workshop
op maat nodig?
Laat je coachen door Educa.